Hjælperdysten

Efter hvert af rideskolens afholdte stævner, så bliver hjælperdysten automatisk opdateret med nye points.

Det er blevet besluttet på et bestyrelsesmødet i år 2017, at alle, som hjælper os til klubbens stævner og arrangementer skal have chancen for at kåret som Årets hjælper.

Man kan deltage i Årets hjælper dyst for sit barn, hvilket betyder at man kan give points videre til sit barn, hvis barnet er over konfirmationsalderen. (Børn under konfirmationsalderen må desværre ikke hjælpe til stævnerne af sikkerhedsmæssige årsager)

Alle vores stævner og arrangementer, som vi selv holder tæller.

Vinderen kåres hvert år og hædres til klubbens generalforsamling.

BEMÆRK: Du kan ikke deltage i Årets hjælperdyst, hvis du er medlem at stævneudvalget eller arrangere et event for klubben. (Gælder kun for det event, som man hjælper med at arrangere eks. Bredeudvalget til fastelavn-ringridning)

Pointskema
Pr. påbegyndt halve time: 1 point